Ordinador sobretaula per a empreses i particulars amb 5 anys de garantía

   - Amb tutorial autoinstalable i servei de teleasisténcia remóta durant l'instalació.

AP Oficina CAD 2020

  4.4 (21)

1.290€

Ideal per gestió d'avantguarda d'oficina. El seu processador de INTEL CORE I5 3,7Ghz d'9ena generació i la seva gràfica NVIDIA QUADRO proporciona la més alta fluïdesa i precisió en el desenvolupament dels més moderns programes de gestió per a empreses. Els seus 8GB de memòria operen la gestió de multitasca per treballar sense perdre un instant.

El seu disc dur SSD 500 GB ofereix una gran velocitat i seguretat en l'administració de dades, a més d'oferir una n'hi ha prou capacitat d'emmagatzematge d'aquests. El disseny de la caixa mini en alumini ofereix classe i atractiu a qualsevol negoci, també afegeix una refrigeració òptima. Si optes per ell, el seu monitor DELL de 24 "ofereix gran resolució per als més exigents professionals. Incorpora WINDOWS 10 PRO, podent començar a treballar el mateix dia de la seva instal·lació. Els seus 5 anys de garantia li donen la seguretat i aval de materials de primeres marques i confiança tècnica.


If you wish to pay in Crypto (BTC, ETH, LTC, etc...), send an email to admin@banzais.org

 

  • Color : Aluminio.

  • Stock : En Stock.

  • Categoria : Oficina.

  • Enviament a: Tot el mon.

  • Preu Enviament : A Espanya Gratuït


Monitor

Perfecte per a PYME, dissenyat per satisfer qualsevol requeriment administratiu, fins i tot l'ús d'AUTOCAD, programes de disseny i modelatge 3D com Corel Draw, Photoshop, etc ...
Extremadament potent, ràpid i silenciós gràcies a la seva carcassa d'alumini que aconsegueix una ventilació ideal de sistema portant l'equip a el més alt rendiment dins de les possibilitats del seu CPU. Amb els 5 anys de garantia, també per a Empreses, i la seva alta potència en gràfics, no et quedaràs obsolet.

1 Model Oficina CAD 2020 Març 2020
2 Dimensions 200x105x250mm Monitor de 24"
3 Peso 4Kg Kit autoinstalable
4 Color Plata Monitor Platejat
instructure
CRISTIAN - Minecraft con más de 200mods!!

El Minecraft funciona con más de 200 mods!!!!!!, Juegas a máxima resolución sin preocuparte de lo buenos que sean. Minecraft pide mucho más ordenador que el WoW. Mi novia se enfada conmigo porque el WoW se ve mucho mejor en mi ordenador.

instructure
ALFREDO - Calidad impresionante

El Ordenador funciona perfectamente desde el primer segundo, fácil de conectar, excelente!!!

Añade tu opinión

Tu puntuación : Porfavor selecciona

Alguna pregunta més?